hartige soezen gevuld met tonijnsalade

  • Nederlands, Tussendoortje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 16-03-2003

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
8 kant-en-klare soezen (of zelfgemaakt, zie basisrecept)
1 klein blikje tonijn
2 eieren
1 handje spinazieblaadjes
2 eetl. mayonaise
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Laat de tonijn uitlekken. Kook de eieren 8 minuten. Laat ze afkoelen en pel ze. Was en droog de blaadjes spinazie. Knip de soesjes met een schaar open.
Prak de eieren fijn. Roer tonijn, mayonaise en ei door elkaar. Leg op de bodem van elk soesje 1 of 2 spinazieblaadjes. Schep hier wat tonijnvulling op.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten