Mijn 100st receptept.En die moet echt lekker zijn.En dat is ie ook zeker.
De champignons schoonmaken en grote exemplaren halveren.Champignons in pan doen en met deksel erop 5 min. op middelmatig vuur verhitten. Pan een paar keer flink schudden.Champignons laten uitlekken en vocht opvangen. Sjalotten pellen en fijnhakken. Varkenshaasjes in plakjes van 1 cm. snijden.
Vlees met zout en peper inwrijven. In koekepan boter of margarine verhitten eb hierin vlees aan beide kanten lichtbruin en in 4 min. gaar bakken. Vlees uit pan halen, sjalotten en champignons toevoegen en 2 min. bakken. Cognac toevoegen, kookvocht van champignons en bouillon toevoegen en 2 min. zachtjes koken. Maizena met room vermengen, door saus roeren, aan de book brengen en 1 min. laten koken. stukjes varkenshaas in saus warm laten worden. Niet koken!
Eet smakelijk.