1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Russische keuken
  5. paschka

paschka

  • Russisch, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-03-2003

Ingrediënten 4 personen


kersen op sap,amaretto,amandelschilfers,2eieren,250 g mascarpone,125 g slagroom,6eetlepels fijne suiker,2 eetlepels geraspte kokos



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Laat 4 eetlepels kersen op sap uitlekken en dan een paar uur marineren in 4 eetlepels amaretto.Laat ze weer uitlekken en bewaar de amaretto.Rooster 2 eetlepels amandelschilfers goudbruin in een pan met antikleeflaag.Splits 2 eieren,klop de eiwitten stijf met een snijfje zout.Vermeng de mascarpone met de slagroom,de eidooiers en de suiker.

Bereidingswijze

Doe er 2 eetlepels geraspte kokos,de kersen en de amaretto bij.
Spatel de eiwitten luchtig door de creme
Verdeel over 4 kommetjes.Werk af met geroosterde amandelschilfers,een kers en een plukje citroenmelisse
Zet minstens 2 uur in de koelkast



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sanneke2


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sanneke2
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top