Exotische paddestoelensalade op gegrild olijvenbrood

  • Italiaans,
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 14-03-2003

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 zak ruccola,
1 rode paprika,
1 grote portobello,
100 gram shii-takes,
100 gram oesterzwammen,
? theelepel knoflookpuree,
1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas,
3 eetlepels yoghurt,
tijm,
rozemarijn,
peterselie,
bieslook,
olijfolie,
balsamico azijn,
peper/zout,
provolone kaas,
olijvenbrood
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Was de ruccola en haal de steeltjes eraf, dresseer de ruccola met olijfolie en balsamico. Snijd het olijvenbrood in plakken en leg deze op de gril of doe ze in de broodrooster. Maak de paddestoelen schoon en snijd ze in stukken. Bak de paddestoelenmix met de tijm, rozemarijn en knoflookpasta in een pan met olijfolie. Leg de ruccola en de in reepjes gesneden paprika op het olijvenbroodje, daar bovenop de paddestoelenmix. Maak een dressing van de yoghurt, Parmezaanse kaas, peterselie en peper/ zout. Garneer de dressing over het broodje heen en maak het af met stukjes provolone kaas

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten