Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Pan amb tomacat

Pan amb tomacat

Door: ozzieoscar

  • Spaans, Ontbijt
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 13-03-2003

Ingrediënten


1 gesneden boerenbrood ( zo'n ronde bol)
een paar tomaten
olijfolie ( niet te sterk van smaak)
zout



Catalaans broodontbijt, maar ook lekker bij avondeten en hapjes

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De sneetjes boerenbrood roosteren
Een tomaat doormidden snijden. De tomatenhelften uitsmeren over 1 sneetje brood, zodat het brood goed bedekt is met een laagje tomaat. Een beetje olie en zout erover en klaar is het. Ook heel lekker is om een teentje knoflook uit te smeren over het brood voordat je de tomaat gaat smeren

Serveertip

Zo al lekker, maar het is gebruikelijk om dit te eten met allerlei soorten hartig beleg (natuurlijk het lekkerst met echt spaans beleg.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ozzieoscar
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top