1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Ratatouilleschotel met shoarmavlees

Ratatouilleschotel met shoarmavlees

  • Nederlands, Ovenschotel
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-03-2003

Ingrediënten 2 personen


1 ui *
1 teentje knoflook *
100 gram champignons *
1 tomaat *
200 gram shoarmavlees *
1 theelepel Provencaalse kruiden *
1 blik (400 gram) ratatouillie *
450 gram diepvries aardappelschijfjes *
1 ei *
3 eetlepels koffiemelk *
2 eetlepels geraspte kaas.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snipper de ui en de knoflook en snijd de champignons en tomaat in stukjes. Roerbak het vlees, ui, knoflook en champignons op hoog vuur gedurende 3-5 min. Roer de tomaat en Provencaalse kruiden door het shoarma mengsel. Voeg naar smaak zout en peper toe. Schep de shoarma in een ovenschaal. Verdeel de ratatouille erover en dek het geheel af met de aardappelschijfjes. Strooi er de geraspte kaas over. Zet de schaal in een op 200 C voor verwarmde oven in 30 min. bruin.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gruisje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gruisje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top