1. Home
  2. Recepten
  3. Champignonsaus

Champignonsaus

Door: attig

  •  , Saus/dressing
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 10-03-2003

Ingrediënten


250 gr. champignons, 1 ui, 3 a 4 eetl. sherry, 6 eetl. mayonaise, 3 eetl. tomatenketchup, 1 eetl. worchestersaus, 3/4 theel. cayennepeper, 1 theel. knoflook, 3 eetl. ketjap, 5 a 6 eetl. koffiemelk, veel gehakte peterselie.


Verder heb je nodig


Pan, en afsluitbaar bakje.


Lekker pittig sausje voor bv. bij de bbq of fondue.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Champignons, ui en peterselie fijn snijden.

Bereidingswijze

De champignons, ui en sherry smoren en dit langzaam laten verdampen. Laten afkoelen. Een saus maken van de overige ingredienten en alles samenvoegen. Op smaak brengen met de ingredienten.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van attig
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top