spinazie met shoarmavlees

  • Nederlands, Ovenschotel
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 10-03-2003

spinazie op een andere manier.

Deel dit recept

Ingrediënten 5 personen
2 pakken gehakte diepvries spinazie in porties.
1 zakje belegen kaas geraspt.
peper en zout naar smaak.
1 ui gesnipperd
1 theelepel verse knoflook uit een potje, of een teentje vers gesnipperd.
2 eetlepels olijfolie.
1 pond shoarma vlees.
1 pakje aardappelpuree (maggi)
tomaten ketchup
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
een taart vorm van 24 cm, ingevet.

Voorbereiding

spinazie laten ontdooien in een vergiet, zodat het vocht uit de spinazie is.
ui snipperen.
oven voorverwarmen op 200 graden

Bereidingswijze

meng door de ontdooide spinazie de helft van de kaas, en voeg zout en peper naar smaak toe.
fruit de ui met de knoflook in de olie, voeg de shoarma toe na ongeveer 5 minuten.
En bak de shoarma tot het gaar is, voeg een flinke scheut ketcup erbij.
Bereid de aardappelpuree van 3 zakjes volgens de gebruiksaanwijzing.
Verdeel als eerste de spinazie over de bodem van de taartvorm, doe dan de shorma erover en dek het af met de puree, strooi de rest van de kaas erover en zet de taartvorm onderin de oven.
Na 30 minuten is hij gaar,

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten