1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Lemon curd
  5. Paasbrood met mascarpone en lemon curd

Paasbrood met mascarpone en lemon curd

Door: anthony_h

  • Nederlands, Feestmaaltijd
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 09-03-2003

Ingrediënten


Ingredienten
2 sneetje paasbrood
1 volle eetlepel geschaafde amandelen
1/2 zakje vanillesuiker
1/3 bakje mascarpone (a 250 g)
3 eetlepels lemon curd (of citroenmarmelade)
poedersuiker



Paasbrood met mascarpone en lemon curd

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bereiding
Rooster de amandelen in een droge koekenpan goudbruin. Laat ze op een bordje afkoelen. Roer de vanillesuiker door de mascarpone. Bestrijk elk sneetje eerst met 1 eetlepel lemon curd en dan royaal met de mascarpone. Verdeel de rest van de lemon curd en de amandelen erover en strooi er rijkelijk poedersuiker over.

Bereidingstijd: ca. 5 minuten



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van anthony_h
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top