1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Griekse keuken
  5. pilaf

pilaf

  • Grieks, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 08-03-2003

Ingrediënten 4 personen


1 pond half om half gehakt in balletjes.
1 doosje champignons in plakjes gesneden
3 uien in kleine stukjes
2 kleine blikjes tomatenpuree
2 teentjes knoflook kleingesneden
5 eetl. ketjap
1 eetl. paprikapoeder
1 of 2 theel. sambal
1 groot blik perzikken in stukjes.
zout en peper naar smaak
braadmiddel


Verder heb je nodig


Pan, mes, snijplank,lepel, blikopener.


Heerlijk, snel, volgens mij grieks recept.
8 maart voor 15 vrouwen gemaakt, en ze vonden het erg lekker.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Blikjes opendraaien.alle ingredienten klein maken (zie ingredienten).

Bereidingswijze

Braadmiddel in de pan, gehaktballetjes bruin en gaar laten worden. uit de pan halen en uien, champignons bruin bakken. balletjes terugdoen en ketjap, knoflook, sap van de perzikken, tomatenpuree en sambal toevoegen. kwartiertje pruttelen. Als laatst de stukjes perzik en de paprikapoeder toevoegen, nog even doorwarmen en klaar.

Serveertip

Lekker met rijst.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van d.stoutjesdijk


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van d.stoutjesdijk
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top