Groente-Mozzarella-Wrapss
- Vegetarisch, Hoofdgerecht
- 0-10 min.
Smakelijke wrap
Ingrediënten 2 personen
Bolletje mozzarella, half doosje (kastanje)champignons, half doosje oesterzwammen, zak roerbakgroente 300-400 gram (courgette, paprika, wortel etc), 1 ui, 4 wraps, rood pepertje, 1-3 tenen knoflook, potje rode mexicaanse saus, mexicaanse kriuden, zout, peperVoedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 538,20 kcal |
Koolhydraten | 60,35 g |
Eiwitten | 27,58 g |
Vetten | 17,21 g |
Benodigdheden
bakpan, magnetron, mes, snijplank
Voorbereiding
ui, knoflook en pepertje in stukjes snijden. Champignons en zwammen schoonborstelen en in stukjes snijden. Mozzarella in kleine plakjes snijden.
Bereidingswijze
Groenten roerbakken met knoflook en peper gedurende 5-8 minuten, kruiden met zout, peper, mexicaanse kruiden. 3 el mexicaanse saus erover en een half glaasje water, even laten pruttelen. Wrap op bord doen, vullen met kwart van groentemengsel en daarover kwart van mozzarella verdelen, opvouwen en zo nodig vast zetten met cocktailprikker. Per stuk 30-60 seconden in magnetron op vol vermogen, tot kaas gesmolten is.
Serveertip
Serveren met de rode mexicaanse saus!