1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Schotse keuken
  5. Howtowdie

Howtowdie

Door: rioxiann

  • Schots, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 06-03-2003

Ingrediënten 6 personen


3 lb Broiler, frying chicken 6 ea Medium onions
1/4 c Margarine or butter, melted 1 x --------oat
stuffing--------
1 ea Large onion finely chopped 1/4 c Margarine
1 c Regular rolled oat 1 ts Salt
1/2 ts Ground coriander 1/2 ts Pepper
1/8 ts Grated nutmeg



Geroosterde kip

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Fill wishbone area of chicken with stuffing. Fasten neck skin to back
with skewer. Fold wings across back with tips touching. Fill body cavity
lightly. (Do not overstuff) The stuffing will expand while cooking. Place
chicken, breast side up, in shallow roasting pan. Cut onions in half and
arrange around the chicken. Brush chicken and onions with margarine. Roast
uncovered in 375 F oven, brushing chicken and onions several times with
remaining margarine until chicken and onions are done, about 1 1/2 hours.
OAT STUFFING Cook and stir onion in margarine in 10 inch skillet over
medium heat unitl light brown. Stir in remaining ingredients. Cook and stir
until oats are golden brown and crip, about 3 to 4 minutes.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rioxiann
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top