1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Belgische keuken
  5. Witte chocolademousse

Witte chocolademousse

Door: marcdepester

  • Belgisch, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-03-2003

Ingrediënten 4 personen


-3 eierdooiers
-25 g suiker
-1/4 l melk
-180 a 200 g witte chocolade
-4 gelatineblaadjes
-3 eiwitten
-125 g suiker
-120 g opgeklopte room



Voor 1 keer niet letten op de calorietjes en smullen maar!!!

Ontdek meer:

Voorbereiding

-week de gelatinebladeren in een kommetje water
-knijp ze goed uit

Bereidingswijze

-klop eierdooiers en suiker
-giet de kokende melk erbij en roer alles dooreen
-voeg de verbrokkelde chocolade erbij
-voeg de gelatineblaadjes erbij en meng alles
-laten afkoelen en dan de geklopte room met de eiwitten erbij voegen

Serveertip

Verdeel de massa in 4 glazen coupes



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top