Bouillon-kaasfondue

  • Buffet
  • 10-20 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
1/2 l. groentebouillon (van een tablet), 300 gr. geraspte belegen kaas, 2 tenen geperste knoflook, 1 el. maizena
Om te dopen: rauwe bloemkool- en broccoliroosjes, gekookte krielaardappeltjes en stokbrood
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 289,25 kcal
Koolhydraten 10,74 g
Eiwitten 17,06 g
Vetten 18,18 g

Bereidingswijze

Breng de bouillon aan de kook. Verlaag de temperatuur van de hittebron. Roer de kaas en de knoflook door de bouillon. Doe de maizena in een beker en giet er een beetje water bij. Roer de maizena tot een papje. Giet het bij het kaasmengsel die nu wat dikker wordt. Zet de fonduepan op de bijpassende brander. Doop stukjes groenten, aardappel en stokbrood in de fondue

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

jozianne avatar
jozianne

Doorsturen

Home Recepten