Groentenpannenkoekjes Indiase

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Deel dit recept

Ingrediënten
100 g winterpostelein, 200 g kikkererwtenmeel, 50 g bloem, 400 g tomatenblokjes (blik) ong. 1 dl water, 1 tl komijnzaad, 1 tl kurkuma, 1 tl zout (of naar smaak), ? tl zwarte peper gemalen, 1 tl gemberpoeder, olie om in te bakken
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Winterpostelein wassen, worteltjes afsnijden, blad en steeltjes klein snijden en laten uitlekken. Een niet te dun beslag maken van de rest van de ingredienten. Postelein erdoor scheppen. in een koekenpan olie verhitten. Drie schepjes beslag in de pan scheppen en de pannenkoekjes aan weerskanten bruin bakken. Ze zijn gaar als ze stevig aanvoelen. Warm houden onder een deksel op een bord. Zet het bord op een pan met kokend water. Serveren met chutney.

Serveertip

Ook koud erg lekker in de lunchtrommel!

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

r.jongeneel avatar
r.jongeneel

Doorsturen

Home Recepten