1. Home
  2. Recepten
  3. Surinaamse keuken
  4. Viscurry

Viscurry

Door: llheks

  • Surinaams,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 03-03-2003

Ingrediënten 2 personen


Faja Lobi Hot Sambal
2 plakjes gember (bolletje)
in dunne ringen: 1 groene peper
1 eetlepel olie
zout
1 stukje citroenschil
in reepjes: 300 gram scholfilet
150 gram mosselen (gekookt)
100 gram garnalen (gekookt)
1 blik tomaatblokjes (blik 400 gram)
1 fijngesneden kleine ui



Surinaams eten; hoofdgerecht, 2 personen; van "vifke"

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Ui in olie +/- 5 min. bakken, knoflook, gember en masala toevoegen en +/- 3 min. meebakken. Citroenschil en tomaten erdoor roeren en op hoog vuur +/- 15 min. koken tot goede sausdikte. Scholfilets toevoegen en +/- 5 min. zacht meekoken. Met zout en hot sambal op smaak brengen en mosselen, garnalen en groene peper erdoor roeren.

Serveertip

Serveer de curry met Kotomisi Rijst



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van llheks
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top