1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Goedkope en snelle keuken
  5. aardappelschijfjes met kruiden

aardappelschijfjes met kruiden

  • Goedkoop en snel, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 02-03-2003

Ingrediënten 2 personen


1 zakje voorgekookte aardappelschijfjes (of zelf een portie voorkoken.
2 rode uien (niet te groot).
1 grote teen knoflook
Zout, peper, italiaanse keukenkruiden.
Olijf olie


Verder heb je nodig


Ovenschaal.
Oven.


Een heerlijke aanvulling bij de maaltijd, waarin ui, knoflook en italiaanse keukenkruiden.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de ui en de knoflook in kleine stukjes.

Bereidingswijze

Doe de aardappelschijfjes, ui en knoflook in de ovenschaal. Doe daarna het zout, de peper en de italianse keukenkruiden er bij.
Roer het geheel goed door elkaar om te zorgen dat het goed verdeeld is. Daarna giet je wat olie over de aardappeltjes, zodat ze bruin worden en niet uitdrogen.
Laat de oven op 200 graden voorverwarmen (hete lucht). Daarna ongeveer 20 minuten in de oven laten bakken.

Serveertip

Samen met fijn gesneden snijboontjes en biefstuk een gezellige maaltijd.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van djoeke_kunnen


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van djoeke_kunnen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top