Vissoep met Noorse Zalm

  • Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 02-03-2003

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 gr prei, 3 sjalotten, 200 gr Noorse zalmfilet, 200 gr Noorse garnalen, 2 el olie, 1 pot visfond, 1 glas witte wijn, 1 pakje kookroom, zout, peper, maizena, 1 tl dille.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Was en snijd de prei in stukken. Pel en snipper de sjalotten. Snijd de zalm in stukken.

Bereidingswijze

Verwarm de olie in een pan. Bak de prei en sjalotten even aan. Voeg de fond en wijn toe en breng alles aan de kook. Laat ca. 10 min. zachtjes koken. Voeg de zalm en de garnalen toe en kook in ca. 5 min. gaar. Schep de vis en de groenten uit de bouillon en hou ze warm onder folie. Voeg de room toe en breng op smaak met zout en peper. Bind de soep met maizena. Schep de vis en de groenten door de soep en bestrooi met dille.

Serveertip

  • Kcal pp:425.

  • Bron:Flair.
  • Laatste reacties

    Er zijn nog geen reacties

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    Doorsturen

    Home Recepten