1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Rosti

Rosti

Door: loes140

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 01-03-2003

Ingrediënten 4 personen


1 pond rundergehakt
4 flinke uien
1 literblik Chinese spercieboontjes
1 blik beter gevulde Goulashsoep
1 pak rosti
paprikapoeder



Lekker makkelijk en snel klaar vooral als het carnaval is

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Uien in ringen snijden en bakken. Gehakt rul bakken. In grote ovenschaal met deksel gehakt scheppen, uienringen erover verdelen,de spercieboontjes afspoelen en uit laten lekken, in stukjes snijden en op het gehakt uien mengsel verdelen hierover het blik soep schenken, en dit alles afdekken met de rosti en bestrooien met paprikapoeder. Dan de schotel met deksel erop 45 min in een oven van 225 graden de laatste 5 minuten zonder deksel. Smakelijk eten!

Serveertip

Ps deze schotel kun je eventueel al een dag van tevoren maken voeg alleen dan de soep en de rosti pas op het laatst toe



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van loes140
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top