1. Home
  2. Recepten
  3. Kruimeldeksel

Kruimeldeksel

Door: bakkersmeid

  •  , Banket
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 28-02-2003

Ingrediënten


Verhouding:
175 gram bloem100 gram suiker1 zakje vanillesuiker100 gram gesmolten boter of margarineeventueel 1/4 theelepel kaneel



Zeer geschikt voor vruchtentaarten.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng voor het kruimeldeeg in een kom de bloem met de suiker en de vanillesuiker. Giet er langzaam de gesmolten boter bij en voeg desgewenst kaneel toe. Wrijf alles met de vingertoppen tot kruimels en strooi die voor het bakken over de vruchtenkoek of -taart.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bakkersmeid
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top