Italiaanse salade

  • Italiaans, Salade
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 28-02-2003

Lekker bij de varkenshaas

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
zakje mozzarella, zakje gebakken spekjes, 2 tomaten, paar groene olijven, zakje rucola

voor de dressing: balsamico-azijn, fijne mosterd, poedersuiker, olijfolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng in een kommetje de balsamico-azijn, poedersuiker, fijne mosterd en olie. Dit meng je goed tot er een iets dikkere, halfzoete dressing ontstaat.
Leg op een groot bord of schaal de rucola. Verdeel hierover plakjes tomaat en mozzarella. Verdeel daarna de olijven, die je in plakjes hebt gesneden. Verdeel daarna de spekjes erover en als laatste sprenkel je wat van de dressing eroverheen. Eventueel kun je er nog wat sardienstjes, pijnboompitjes en/of pecorino kaas over verkruimelen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten