Quesadilla met feta en tomaat

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Quesadilla met feta en tomaat

    Quesadilla met feta en tomaat

    Quesadilla met feta en tomaat

Deze dubbelgeklapte tortilla uit de pan wordt geserveerd met guacamole

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
1 wrap tortilla; 1/2 el olie uit 1 bakje feta met olijven en knoflook in olie (AH); 2 tomaten in blokjes; 1/2 blik mais (a 150 g); 1 el jalapenopeperreepjes; feta en olijven (uit het bakje van de olie)
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 377,30 kcal
Koolhydraten 34,38 g
Eiwitten 9,74 g
Vetten 21,35 g

Bereidingswijze

Bestrijk de wrap tortilla met de olie en leg deze, met oliezijde onder, in koekenpan met anti-aanbaklaag. Verdeel de tomaten, mais, jalapenopeperreepjes, feta en olijven over de tortilla en klap deze dubbel. Bak de quesadilla op middelhoog vuur in ca. 5 minuten goudbruin en lauwwarm van binnen, keer halverwege voorzichtig. Leg de quesadilla op een bord en serveer met guacamoledip.

Serveertip

Recept uit de AllerHande 11-2001

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

pauliens-verzameling avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten