1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Mexicaanse keuken
  5. Quesadilla
  6. Quesadilla met feta en tomaat

Quesadilla met feta en tomaat

Door: pauliens-verzameling

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 25-02-2003

Ingrediënten 1 personen


1 wrap tortilla; 1/2 el olie uit 1 bakje feta met olijven en knoflook in olie (AH); 2 tomaten in blokjes; 1/2 blik mais (a 150 g); 1 el jalapenopeperreepjes; feta en olijven (uit het bakje van de olie)


Quesadilla met feta en tomaat
Quesadilla met feta en tomaat

Deze dubbelgeklapte tortilla uit de pan wordt geserveerd met guacamole

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bestrijk de wrap tortilla met de olie en leg deze, met oliezijde onder, in koekenpan met anti-aanbaklaag. Verdeel de tomaten, mais, jalapenopeperreepjes, feta en olijven over de tortilla en klap deze dubbel. Bak de quesadilla op middelhoog vuur in ca. 5 minuten goudbruin en lauwwarm van binnen, keer halverwege voorzichtig. Leg de quesadilla op een bord en serveer met guacamoledip.

Serveertip

Recept uit de AllerHande 11-2001



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pauliens-verzameling
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top