1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Thaise keuken
  5. Curry
  6. Thaise groene curry

Thaise groene curry

  • Thais, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-02-2003

Ingrediënten 3 personen


300 gram kabeljauwhaas, 150 gr. spercieboontjes, 1 aubergine, 1 venkel, 1 rode paprika, 1 rode ui, 2-3 (hoe meer hoe pittiger!)eetlepels groene currypasta, 1 blik cocosmelk, olie.



Viscurry

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de kabeljauw in stukken van 2 bij 2 cm. Stoom of kook de spercieboontjes alvast 5 minuutjes halfgaar. Aubergine en paprika in blokjes snijden, de ui en venkel in reepjes.

Bereidingswijze

Bak eerst de ui, venkel en paprika aan in de olie, voeg na 5 minuten de aubergine en spercieboontjes toe. Roerbak dit nog 5 minuutjes. Doe de currypasta erbij en de cocosmelk, leg de stukken vis erbij. laat dit alles nog heel even zachtjes doorkoken tot de vis gaar is.

Serveertip

Lekker met Pandanrijst



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van linde


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van linde
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top