Artisjok-Basilicummousse Met Parmaham

  • Italiaans, Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Artisjok-Basilicummousse Met Parmaham

    Artisjok-Basilicummousse Met Parmaham

    Artisjok-Basilicummousse Met Parmaham

  • Artisjok-Basilicummousse Met Parmaham

    Artisjok-Basilicummousse Met Parmaham

    Artisjok-Basilicummousse Met Parmaham

Verukkelijk voorafje dat je op een mooie amuselepel kunt serveren. Gelezen in de Allerhande.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
1/2 potje gemarineerde artisjokharten (a 285 g Sacla)
1/2 zakje verse basilicum a 15 g
zout
versgemalen zwarte peper
1 plak Parmaham
4 amuse lepels
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 79,76 kcal
Koolhydraten 7,06 g
Eiwitten 6,27 g
Vetten 2,66 g

Bereidingswijze

Artisjokharten samen met 8 blaadjes basilicum met staafmixer pureren.
Eventueel nog extra olie uit potje toevoegen om mousse smeuiger te maken. Op smaak brengen met zout en peper.
Van Parmaham 4 dunne repen snijden. Hamreepjes in de breedte over lepels leggen.
Mooie bergjes artisjokmousse op ham scheppen. Reepjes ham over mousse dichtvouwen.
Garneren met kleine blaadjes basilicum.

Bron

Allerhande (AH)

Serveertip

Lekker bij een glas spumante.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

shell_seeker avatar

Doorsturen

Home Recepten