Wentelteefjes Met Gorgonzola En Rozemarijn

  • Internationaal, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Wentelteefjes Met Gorgonzola En Rozemarijn

    Wentelteefjes Met Gorgonzola En Rozemarijn

    Wentelteefjes Met Gorgonzola En Rozemarijn

Vegetarisch voorgerechtje met een heerlijke smaak.

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
75 gram Gorgonzola
2 eetlepels creme fraiche
2 eetlepels witte droge wijn
2 takjes rozemarijn
versgemalen zwarte peper
8 sneetjes wit casinobrood
1 groot ei
zout
3 eetlepels olijfolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Korstje van Gorgonzola snijden. Gorgonzola met vork fijnwrijven. 1 eetlepel creme fraiche en 1 eetlepel witte wijn erdoor roeren.
Rozemarijn wassen, naaldjes van takjes nemen en door kaascreme mengen.
Op smaak brengen met peper.
Korstjes van brood snijden. Vier sneetjes brood dik besmeren met kaascreme. Andere sneetjes brood erop leggen en licht aandrukken. Kaascreme aan broodranden gladstrijken.
Brood diagonaal halveren. Ei loskloppen met 1 eetlepel creme fraiche, 1 eetlepel witte wijn, zout en peper.
In koekenpan met anti-aanbaklaag olie verhitten. Brooddriehoekjes door eimengsel wentelen.
Wentelteefjes op niet te hoog vuur aan beide kanten goudbruin bakken. Direct serveren.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

shell_seeker avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten