1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Carpaccio
  6. Carpaccio

Carpaccio

Door: ruud40

  • Internationaal, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 24-02-2003

Ingrediënten 4 personen


300 g carpaccio (dungesnden rauw rundvlees vleeswaren)
? 1/2 eetlepel balsamicoazijn
? 3 eetlepels olijfolie met truffelaroma
? zout
? (versgemalen) peper
? 1 bakje rucola (30 g)
? 50 g Parmezaanse kaas (stukje)



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Plakjes carpaccio naast elkaar op schaal leggen. In kommetje azijn, olie, zout en peper tot dressing kloppen, dressing over carpaccio druppelen. Rucola in kleine stukjes snijden en over carpaccio verdelen. Parmezaanse kaas in flinterdunne plakjes schaven en op carpaccio leggen.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ruud40
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top