irish coffee van kreeft

  • Internationaal, Feestmaaltijd
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 23-02-2003

Amuse

Deel dit recept

Ingrediënten
whisky (liefst Irish, hoeft niet), kreeftensoep, slagroom. (per persoon ongeveer 1/2 cl drank, 2,5 cl soep en 1/2 cl room)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
glaasjes, pannen en gas

Bereidingswijze

de drie ingredienten kort verhitten maar niet laten koken

Serveertip

glaasjes (borrelglaasjes, liefst lange dunne) warmmaken (in warm water of magnetron), de warme whisky eerst, dan de soep en dan de room, glas geheel vullen! Snel serveren.

Laatste reacties

rosargan avatar
rosargan 23-11-2014

Ik vond het heerlijk! heb het gebruikt als amuse het zag er super uit en smaakt heerlijk moet wel oppassen bij de wisky daar kan je makkelijk te veel van in doen.

adeline_a avatar
adeline_a 04-03-2003

Dit moet gewoon lekker zijn en heb het meegenomen naar mijn pagina. Dankjewel. Groetjes, An

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten