Fakes

  • Grieks, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 23-02-2003

Linzensoep



Deel dit recept

Ingrediënten
  • 3 koppen linzen
  • 1 grote ui, fijngesnipperd
  • 2 blaadjes laurier
  • 10 teentjes knoflook
  • 500 gr. tomaten, of gepelde tomaten uit blik pureren)
  • peper en zout
  • Boodschappen bestellen

    Bereidingswijze

    Was de linzen en kook ze vervolgens 45 minuten in ruim water. Hierna het water afgieten en bewaren, want hierin zitten de meeste vitamines. In de lege pan in olijfolie de fijngesnipperde ui,de gepureerde tomaten, de hele teentjes knoflook, laurier, peper en zout smoren.De linzen toevoegen, aan de kook brengen en dan ook het kookvocht weer in de pan doen en even opkoken. Klaar! Heel gezond en erg lekker.

    Laatste reacties

    Er zijn nog geen reacties

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    Doorsturen

    Home Recepten