1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Griekse keuken
  5. Fakes

Fakes

  • Grieks, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 23-02-2003

Ingrediënten


3 koppen linzen
1 grote ui, fijngesnipperd
2 blaadjes laurier
10 teentjes knoflook
500 gr. tomaten, of gepelde tomaten uit blik pureren)
peper en zout



Linzensoep

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was de linzen en kook ze vervolgens 45 minuten in ruim water. Hierna het water afgieten en bewaren, want hierin zitten de meeste vitamines. In de lege pan in olijfolie de fijngesnipperde ui,de gepureerde tomaten, de hele teentjes knoflook, laurier, peper en zout smoren.De linzen toevoegen, aan de kook brengen en dan ook het kookvocht weer in de pan doen en even opkoken. Klaar! Heel gezond en erg lekker.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heleen61


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heleen61
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top