dukkah

  • Turks, Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 16-02-2003

een cashewnotendip. waanzinnig lekker

Deel dit recept

Ingrediënten
150 gr zoute cashewnoten. 50 gr sesamzaadjes.2 tl gemalen komijn,2 tl gemalen djinten,2 tl gemalen ketoembar(gemalen koriander) 2 tl paprikapoeder, 2 tl koenjit.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

rooster in een droge koekenpan de noten en de zaadjes lichtbruin.
voeg de kruiden toe en laat het nog even meebakken totdat het lekker gaat geuren. spreid op een bord en voeg een beetje zout toe. laat het afkoelen en maal het voorzichtig grof in de keukenmachine.

Serveertip

serveer dit met stokbrood ingesmeerd met wat olijfolie en dip het stokbrood dan in de dukkah.
wijntje erbij. mijn liefje wat wil je nog meer.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten