1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Kip tandoori
  5. Kip tandoori

Kip tandoori

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-02-2003

Ingrediënten 3 personen


300 g worteltjes, schoongemaakt en in plakjes
zout
1 pak Knorr wereldgerechten, kip tandoori a 275 g
2 el zonnebloemolie
200 g kipfilet, in reepjes
125 ml creme fraiche
50 g studentenhaver,
grof gehakt



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook worteltjes in weinig water met zout 5 min. en giet ze af.
Roer de olie door de tandoori-marinade uit het pak, schep de kip erdoor en laat de kip 10 min. marineren.
Breng de inhoud van het zakje rijst uit het pak met 5 dl water en zout naar smaak aan de kook en laat het op een laag vuur in 20 min. gaar en droog koken.
Bak de kip met de marinade in een hete wok of braadpan al omscheppend gaar.
Voeg 3 dl water, het zakje tandoori-saus uit het pak en de worteltjes toe en laat alles ? 3 min. zachtjes koken. Voeg de creme fraiche en de studenten-haver toe en warm alles nog 3 min. door. Serveer met de rijst. Lekker met gekookte broccoli.

Bron

C1000



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top