1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Milanese kalfskoteletten

Milanese kalfskoteletten

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-02-2003

Ingrediënten 4 personen


4 kalfskoteletten zonder been, platgeslagen tot ca. 3-4 cm. dikzout naar smaakpeper uit de molen40 gr. bloem1 losgeklopt ei30 gr. fijn droog broodkruim100 gr. boter



Uit Noord-Italie - snel recept

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kruid de koteletten naar smaak met peper en zoutbestrooi licht met bloem, doop ze daarna in het ei en dan in het broodkruimdruk het kruim met de hand stevig vastsmelt de boter in een grote koekepanbak ze op middelhoog vuur ca. 5 min per kant tot ze bruin en mals zijnleg ze op een hete schaal en giet de boter erover heen - bestrooi zonodig met nog wat zout en dien onmiddelijk op

Serveertip

Bron; Johannes van Dam in het Parool - recept van Antica Osteria del Ponte (Milaan)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van simone3


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van simone3
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top