Kiprolletjes met risotto

  • Mediterraan, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 13-02-2003

Een lekker hoofdgerecht, te serveren met een frisse salade!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 kipfilets, 4 plakjes ham, 1 kuipje kruidenkaas, 1,5 liter kipbouillon, witte wijn, 1 pak risotto a 400 gram
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Oven

Bereidingswijze

Rol de kipfilet plat met bijvoorbeeld een deegroller. Leg op elke kipfilet een plakje ham en besmeer dit met kruidenkaas. Rol de kipfilet op en steek hem vast met een sateprikker. Vul een ovenschaal met een bodempje kippenbouillon en witte wijn. Doe hier de kipfilets in en zet hen ongeveer een uur in de voorverwarmde oven (250 graden).
Maak met de rest van de bouillon (en een scheutje wijn) de risotto klaar.

Serveertip

Een frisse salade doet het goed bij dit gerecht!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten