1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Haagse bluf
  6. Haagse Bluf

Haagse Bluf

Door: marcdepester

  • Nederlands, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 10-02-2003

Ingrediënten


-3 dl bessensap
-3 eiwitten
-75 g suiker
-slagroom
-wafeltjes



Heerlijk eenvoudig deze lekkernij

Ontdek meer:

Voorbereiding

-de eiwitten met de suiker stijf kloppen en het bessensap er voorzichtig doorscheppen

Serveertip

Met een toefje slagroom en een wafeltje



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top