Saucijzen in Groentesmoor

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 08-02-2003

Een snel en makkelijk gerecht met een professionele uitstraling

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pak Smoorbakgroenten Parisienne (450 gr) van Bonduelle, 4 saucijzen, 1 klein blikje tomatenpuree, 2 eetl. bloem, 4 dl. (niet te sterke) bouillon, 1 laurierblad, verse selderij.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Wok met deksel

Voorbereiding

Warm de bouillon op in een pannetje

Bereidingswijze

Bak de saucijzen in wat boter voorzichtig bruin, voeg de smoorbakgroenten toe en warm ze even mee. Voeg ? 1 eetl verse selderij en de tomatenpuree toe. Strooi er de bloem overheen en warm alles goed door. Giet er al roerend de bouillon bij en voeg het laurierblad toe. Smoor nu alles nog ? 15 minuten met de deksel op de pan. Verwijder het laurierblad.

Serveertip

Lekker met spaghetti en een andijviesalade met Crea'Salad Mediterranea van Bonduelle.

Laatste reacties

monaatje_99 avatar
monaatje_99 13-03-2003

vreemde combinatie naar mijn smaak

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten