Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. KALFSLEVERWORST ( LIKKEPOT )

KALFSLEVERWORST ( LIKKEPOT )

Door: sugari

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 08-02-2003

Ingrediënten


250 gr. kalfsleverworst / scheutje cognac of port / scheutje room cullinair / wat druppels tabasco / 1 klein augurkje goed droog gewreven heel klein gesnipperd en 1/3 rode paprika heel fijn gesnipperd wat gedroogde bieslook er door of een heel fijn klein gesnipperd uitje.




Lekker op stokbrood of toastjes of schijfjes komkommer

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe de leverworst op een flink bord en prak het helemaal fijn met een vork. Voeg de augurk paprika en de bieslook of uitje toe en prak alles door elkaar roer er dan de room -cognac of port en de tabasco door en laat alles even op smaak komen.

Serveertip

Serveren op een toastje of sneetje stobbrood garneren met een schijfje olijf of een toefje peterselie



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sugari
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top