HEMELSE MODDER

  • Nederlands, Nagerecht
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 08-02-2003

een SUPER lekker en feestelijk nagerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 gr pure chocolade, 2 dl slagroom, 2 el suiker, 2 eieren, 1 mango, event. wat chocolade schaafsel.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Schil de mango en snijd deze in reepjes.
Smelt de chocolade au bain marie.
Splits de eieren en klop de eidooiers luchtig, voeg de suiker ondertussen toe.
Schep de chocolade erdoor.
Klop de eiwittenstijf evenals de slagroom.
Spatel de eiwitten en de slagroom door het chocolademengsel.
Stort dit in een langwerpige vorm en laat dit min. 3 uur opstijven in de koelkast.

Serveertip

Snij de hemelse modder in plakken en garneer het met de mango en wat chocolade schaafsel

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten