Sinigang na baboy

  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 07-02-2003

Deel dit recept

Ingrediënten
2 liter water
1 bouillonblokje
250 gram varkenspoulet (dit mogen ook speklappen of garnalen zijn wat je wil)
1 stronk of pak andijvie
250 gram sperziebonen
sap van 1 citroenen
paar plakken verse gember
3 tomaten in blokjes
1 ui fijngesneden
zout en peper naar smaak.
vissaus
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Fruit het ui.Vlees erbij leggen en lichtbruin bakken Tomaten en gember erbij Het water erin en gelijk de bouillonblokje er bij Citroensap erin en even laten koken Vervolgens de sperziebonen er bij en nog even koken zodat het gaar is Even op smaak brengen met wat zout, peper en vissaus Als laatste de andijvie erbij Nog 1 minuutje zachtjes laten koken

Serveertip


Serveren met rijst en gebakken kip.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten