bananencake

  • Kinderkeuken, Tussendoortje
  • 20-30 min.

Tip voor als er banaen blijven liggen die bruin geworden zijn en je het toch zonde vind om ze weg te gooien

Deel dit recept

Ingrediënten
310 gr. suiker
40 gr. vanille suiker (5 zakjes)
200 gr. boter
350 gr. bloem
3 grote eieren
3 overrijpe bananen
1 zakje bakpoeder
1/2 theelepel kaneel
1/2 theelepel nootmuskaat
zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

verwarm de oven voor op 150C. Prak de bananen met een vork en roer er de vanillesuiker door. Klop de suiker met de boter en de eieren goed los. Klop hert bananenmengsel door het suikermengsel. Roer door de bloem de kaneel, nootmuskaat bakpoeder en zout. En schep dit door het bananensuikermengsel. vet een bakvorm in en doe het cakebeslag in de vorm. bak de cake in het midden van de oven in 70 a 80 minuten gaar.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

llouwers avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten