Russische vleesschotel

  • Russisch, Feestmaaltijd
  • 30-60 min.

Dit is een erg lekkere schotel. iedereen die hem bij ons eet wil het recept hebben.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
* 4 ons reepjes varkensvlees
* 2 ons gesnipperde ui
* 2 ons schouderham
* 2 ons champignons
* boter
* paprikapoeder


* tomatenpuree
* ansjovis
* 2 potten gekookte bieten
* tomatenketcup
* knoflook

* yoghurt
* dille
* scheutje jonge jenever
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Grote pan

Voorbereiding

-

Bereidingswijze

Reepjes vlees met paprikapoeder bestrooien en bakken in de boter ca 40 minuten.
Ham, champignons en de uien meebakken,
De tomatenpuree, ansjovis, gekookte bieten, tomatenketjup en de knoflook erdoor.

In een kommetje de yoghurt en de jonge door elkaar roeren.
Aan het eind wordt de yoghurt en de jonge erdoor geroerd.
Als het gerecht klaar is wordt de dille erover gestrooid.

Serveertip

Dit gerecht kan worden gegeten met aardappelpuree of aardappelschijfjes.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

j-de-jonge-kok avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten