1. Home
  2. Recepten
  3. Russische keuken
  4. Russische vleesschotel

Russische vleesschotel

  • Russisch, Feestmaaltijd
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 07-02-2003

Ingrediënten 4 personen


* 4 ons reepjes varkensvlees
* 2 ons gesnipperde ui
* 2 ons schouderham
* 2 ons champignons
* boter
* paprikapoeder


* tomatenpuree
* ansjovis
* 2 potten gekookte bieten
* tomatenketcup
* knoflook

* yoghurt
* dille
* scheutje jonge jenever


Verder heb je nodig


Grote pan


Dit is een erg lekkere schotel. iedereen die hem bij ons eet wil het recept hebben.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

-

Bereidingswijze

Reepjes vlees met paprikapoeder bestrooien en bakken in de boter ca 40 minuten.
Ham, champignons en de uien meebakken,
De tomatenpuree, ansjovis, gekookte bieten, tomatenketjup en de knoflook erdoor.

In een kommetje de yoghurt en de jonge door elkaar roeren.
Aan het eind wordt de yoghurt en de jonge erdoor geroerd.
Als het gerecht klaar is wordt de dille erover gestrooid.

Serveertip

Dit gerecht kan worden gegeten met aardappelpuree of aardappelschijfjes.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van j-de-jonge-kok


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van j-de-jonge-kok
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top