1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Chinese keuken
  5. Nasi rames

Nasi rames

  • Chinees, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-02-2003

Ingrediënten 2 personen


1 bak nasi (450 g)
? 1 eetlepel zonnebloemolie
? 1 bak satestukjes (300 g)
? 3 eetlepels atjar tjampoer
? 1 zak cassave kroepoek (60 g
? 1 schaaltje courgette rauwkost (150 g)
? 1 eetlepel seroendeng



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Nasi in magnetron volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Intussen in wok olie verhitten en satestukjes ca. 3 minuten roerbakken. Nasi, satestukjes, atjar tjampoer, cassave kroepoek en courgette rauwkost over twee borden verdelen. Rauwkost bestrooien met seroendeng.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ruud40


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ruud40
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top