Shepards pie

  • Ovenschotel
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 06-02-2003

Deel dit recept

Ingrediënten
olie 2 gesnipperde uien 500 gram lamsgehakt, maar rund is ook lekker 1 el. bloem 1 pakje gepureerde tomaten 450 gram 1 bouillonblokje, verkruimeld 2 tl. worcestersaus 1 kop diepvriesdoperwten 2 paprika's in stukjes 4 hele grote aardappelen scheutjes melk versgemalen peper zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 180 graden. Fruit de ui in de olie en rul het gehakt. Bak het gehakt tot bijna al het vocht verdampt is. Bloem erdoorheen roeren, gepureerde tomaten, 2,5 dl. water, worcestersaus, erwten en paprika's toevoegen en aan de kook brengen. 25 minuten laten sudderen. Van de aardappelen ondertussen een puree maken, op smaak brengen met zout en peper en een scheutje melk. Gehaktmengsel in een diepe ovenschaal doen en het mengsel afdekken met de aadrappelpuree. Wat kaas over de puree strooien en 15 minuten in de oven op 180 graden.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten