1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Garnalen
  5. Pastasalade met zalm en garnalen

Pastasalade met zalm en garnalen

Door: astanero

  • Italiaans, Salade
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-02-2003

Ingrediënten


Hollandse garnalen; gerookte zalm; pasta tri colore; zakje saldemix (Duyvis);
olijfolie extra vierge; verse peper; zeezout; azijn; suiker; wiskey-coctailsaus.
(hoeveelheden is afhankelijk van het aantal personen waar je de salade voor wilt maken)


Verder heb je nodig


Grote slakom; garde.


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de pasta volgens recept en laat deze alfkoelen.

Bereidingswijze

Maak van de olijfolie, azijn, cocktailsaus, suiker en salademix een dressing. maak deze op smaak met zout en peper.
snij de gerookte zalm in blokjes.
voeg de zalm en garnalen hier bij en maak weer op smaak. Het mag best een beetje pittig of zout zijn, omdat je nu de pasta toevoegt en die neutraliseert de smaak nog wel. De smaken een paar uur in de pasta laten trekken op een koele plaats.

Serveertip

Lekker bij de barbecue of op zaterdag met een kopje heldere groentesoep en stokbrood.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van astanero
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top