Pastasalade met zalm en garnalen

  • Italiaans, Salade
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 04-02-2003

Deel dit recept

Ingrediënten
hollandse garnalen; gerookte zalm; pasta tri colore; zakje saldemix (Duyvis);
olijfolie extra vierge; verse peper; zeezout; azijn; suiker; wiskey-coctailsaus.
(hoeveelheden is afhankelijk van het aantal personen waar je de salade voor wilt maken)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
grote slakom; garde.

Voorbereiding

kook de pasta volgens recept en laat deze alfkoelen.

Bereidingswijze

maak van de olijfolie, azijn, cocktailsaus, suiker en salademix een dressing. maak deze op smaak met zout en peper.
snij de gerookte zalm in blokjes.
voeg de zalm en garnalen hier bij en maak weer op smaak. Het mag best een beetje pittig of zout zijn, omdat je nu de pasta toevoegt en die neutraliseert de smaak nog wel. De smaken een paar uur in de pasta laten trekken op een koele plaats.

Serveertip

Lekker bij de barbecue of op zaterdag met een kopje heldere groentesoep en stokbrood.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten