Kipfilet in champignonroomsaus

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 04-02-2003

Deel dit recept

Ingrediënten
1 ui, 1 teentje knoflook
blikje champignonsoep
600 gram kipfilet of varkensfilet
bakje verse champignons, groot pakje Boursin
bekertje creme frache
zout, peper, veel bieslook
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snij vlees in stukjes, snipper de ui. Snij de champignons en bak die apart. Bak het vlees met de uien, peper , zout en knoflook.
Doe het blikje soep, de champignons, Boursin en de creme fraiche erbij. Goed roeren op een laag vuur. Op smaak brengen met eventueel nog peper,zout en veel bieslook

Serveertip

Serveren met witte rijst, salade en dopertwen. Kan ruim van te voren worden klaargemaakt!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten