Marmercake
- Banket
- 20-30 min.
- Geplaatst op 02-02-2003
Ingrediënten
200 gr. boter200 gr. zelfrijzende bloem
200 gr. suiker
4 volledige eieren
1 zakje vanillesuiker
4 soeplepels melk
ongeveer 2 soeplepels cacaopoeder
Bereidingswijze
Laat de boter smeurig worden in de oven.
Bloem, suiker, eieren, melk en vanillesuiker onder elkaar mengen.
Voeg de boter toe en meng goed.
Verdeel het deeg in 2.
Bij de ene helft voegt u het cacaopoeder, en de andere helft laat u zo.
Beboter een microkom in en bestrooi met candijsuiker.
een laag wit beslag.
een laag bruin beslag.
een laag wit beslag.
Zet gedurende 7 minuten afgedekt in de micro op 600 Watt.
En gedurende 3 minuten op 750 Watt.
Laat 5 minuten rusten en ontvorm de cake dan.
Laat afkoelen en smullen maar.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties