Marmercake

  • Banket
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 02-02-2003

Deel dit recept

Ingrediënten
200 gr. boter
200 gr. zelfrijzende bloem
200 gr. suiker
4 volledige eieren
1 zakje vanillesuiker
4 soeplepels melk
ongeveer 2 soeplepels cacaopoeder
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Laat de boter smeurig worden in de oven.
Bloem, suiker, eieren, melk en vanillesuiker onder elkaar mengen.
Voeg de boter toe en meng goed.
Verdeel het deeg in 2.
Bij de ene helft voegt u het cacaopoeder, en de andere helft laat u zo.
Beboter een microkom in en bestrooi met candijsuiker.
een laag wit beslag.
een laag bruin beslag.
een laag wit beslag.
Zet gedurende 7 minuten afgedekt in de micro op 600 Watt.
En gedurende 3 minuten op 750 Watt.
Laat 5 minuten rusten en ontvorm de cake dan.
Laat afkoelen en smullen maar.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten