Feathers

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 02-02-2003

Feathers is te lekker om hem puur en alleen tot de paascocktail uit te roepen. Alsof u'm dan verder nooit meer zou mogen maken en nuttigen. Daar is deze cocktail toevallig veel te lekker voor. Neemt niet weg dat Feathers een hoog paasgehalte heeft. Dat sprankelend frisfruitige met die wat exotische onder toon van amandelen en dat warmbloedig lomige van de rode port. De verrassing in Feathers wordt gevormd door de Tokkelroom. Nieuwsgierig? Snel proberen(desnoods voor pasen); u moet toch weten waarmee u uw gasten straks verrast?

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
4 cl sinaasappelsap; 2 cl Tokkelroom(Amaretto); ? cl citroensap; 5 cl rode port
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
shaker; hoog glas

Bereidingswijze

Shake het sinaasappelsap, de Tokkelroom en het citroensap totdat alles goed gemengd is. Schenk de drank in een glas en giet de port erover. Garneer met dunne spiraaltjes citroen-en sinaasappelschil.

Serveertip

Variatie(1): In plaats van port is creme de cassis ook een lekkere variaitie. De Feathers wordt er iets fruitiger door.------Variatie(2): Garneer eens met geschaafde amandelen in plaats van de citroen-en sinaasappelschil

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

zinzerella avatar
zinzerella 15-04-2003

hahahhahahhhahha,die vind ik goed,dus dit gaan we als lunchgerecht nuttigen,nou lijkt me wel wat hoor!Groetejs louise

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten