?2 eierdooiers,
?100 gram honing, zoet als mijn liefde
?125 gram room, zacht als jouw liefkozingen
?150 gram gekonfijte kersen, rood als de liefde
?1 eetlepeltje kaneel, intrigerend als jouw woorden .
?1 eetlepeltje rozenlikeur (hoeft niet), dronkenmakend als jouw kussen.
Een kommetje,een rechthoekige schaal (ook een plastic ijsbak is goed),klopper en een mooie schaal.
Klop in een kommetje dat je au-bain-marie verwarmt, de eierdooiers met de honing op tot een homogene creme. Plaats het kommetje vervolgens in een bak met ijs om het te laten afkoelen. Klop de slagroom op.
Als de creme is afgekoeld schep je de slagroom en de rozenlikeur door de creme. Neem een rechthoekige schaal (ook een plastic ijsbak is goed), schenk de creme erin en laat deze ongeveer 5 a 6 uur in de vriezer opstijven. Haal de creme een uur voordat je deze serveert uit de vriezer. Dompel de schaal enkele seconden in warm water zodat je de creme kunt omkeren op een mooie schaal.
Serveer met kersen en kaneel.
rita-kip 03-03-2005
oeps sorry
rita-kip 03-03-2005
dit neem ik mee,
bedankt="http://webpaspoort.wereld.nl/wc_filewrapper?filetype=gif&img=20050303024758.gif">