1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Belgische keuken
  5. Pannenkoeken:

Pannenkoeken:

Door: josianenijssen

  • Belgisch, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 30-01-2003

Ingrediënten


Voor 12 a 15 pannenkoeken:
250 g bloem -
2 eieren -
1 soeplepel olie -
1 1/2 glas water -
een snufje zout.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak het beslag zonder de eiwitten en laat dit twee uur rusten. Voeg de tot sneeuw geklopte eiwitten toe en laat opnieuw 10 minuten rusten.

Dan bakken in eenhete pan met wat olie.

De pannenkoeken bestrooien met lichte of donkere kandijcassonade of bestrijken met kandijsiroop.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van josianenijssen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top